Jag var på Akademibokhandeln

Akademibokhandeln i Solna har fattat grejen,

… och spanade efter Amandas nya bok. Jag hade tänkt ”hjälpa till” lite med skyltningen. Men se, det behövdes inte. Där stod den, tjusigt exponerat på bästa plats. 

Första intrycket: shit, vilket snyggt omslag! Man vill bara hålla den en stund och tafsa lite.

Min bok på Bokus och Bokia

Min bok Inte klia, Adam! finns nu på Bokus och Bokia. Fortfarande inget omslag, men det är på gång. Och man kan självklart inte beställa den ännu. Men den finns! Om jag kunde skulle jag slå en frivolt.

(Titlarna på polska och bosniska ser konstiga ut på grund av att Bokus inte klara av de ”konstiga bokstäverna”, men i boken blir det rätt!)

Min favoritbokhandel

En pärla bland Stockholms bokhandlar är Bokspindeln, en riktig oas för alla barnboksfantaster – både mina barn och jag älskar att gå dit. Nyligen flyttade butiken till större lokaler och ligger nu i hörnet Odengatan/Hälsingegatan. Visserligen kostar det lite mer än att beställa på nätet, men med tanke på den kunniga personalen och det fina utbudet betalar jag gärna några kronor extra. Bäst av allt är att det finns barnböcker på fler språk än svenska, för alla familjer som talar mer än ett språk hemma.