Framträdanden

Några röster om tidigare författarbesök:

”Vi är så glada att vi har möjligheten att bjuda in dig till vår skola igen. Du besökte oss i januari förra året. Det är ett besök som både vi lärare och elever kommer ihåg och pratar om.”

Lärare, Uppsala

”När Annelie berättar om böcker förstår jag nästan allt som hon säger.”

”Annelie Drewsen pratade jättebra igår. Det var skönt för mig att höra henne. Hon såg snäll ut. När jag lyssnade på henne förstod jag att man kan skriva en bok med känslor. Hon svarade gärna på alla frågor.”

SFI-elever, Malmö

”Jag vill uttrycka min yrkesmässiga beundran! Det är sällan så här tyst och fokuserat i klassen.”

SFI-lärare, Göteborg

Läs mer om mina författarbesök!

Några röster om tidigare föreläsningar:

”Annelie Drewsens föreläsning var en av de stora höjdpunkterna under hela kursen för mig. Dels därför att hon gav många praktiska och konkreta råd kring hur man kan tänka kring att bli publicerad. Men kanske ännu mer för att hon visade hur man kan använda sitt skrivande för att försöka förändra samhället.”

Student på kurs i kreativt skrivande, Södertörns högskola

”Först och främst vill jag tacka för föreläsningen du höll för oss på kursen Att skriva barnlitteratur på Linnéuniversitetet i februari i år. Jag tyckte den var mycket givande. Förutom att få ta del av ditt arbete med Nobel i Rinkeby och Tensta fick jag flera bra tips att ta med mig in i mitt skrivande. Dina ord: ’När man skriver för barn skriver man för framtiden. Det ger hopp.’ sitter numera uppe på väggen i mitt kontor.”

Student på kursen Att skriva barnlitteratur, Linnéuniversitetet

Läs mer om mina föreläsningar!