Min favoritbokhandel

En pärla bland Stockholms bokhandlar är Bokspindeln, en riktig oas för alla barnboksfantaster – både mina barn och jag älskar att gå dit. Nyligen flyttade butiken till större lokaler och ligger nu i hörnet Odengatan/Hälsingegatan. Visserligen kostar det lite mer än att beställa på nätet, men med tanke på den kunniga personalen och det fina utbudet betalar jag gärna några kronor extra. Bäst av allt är att det finns barnböcker på fler språk än svenska, för alla familjer som talar mer än ett språk hemma.

2 Comments

  1. Verkar som en fin bokhandel! Mysigt med riktigt bra bokhandlar tycker jag!

    Visst är den väl snygg? 🙂 Den rosa tröjan alltså! Det står Riley i nacken på den… kan det kanske vara Brothers? Tror det, men han har haft den ett tag så vet inte om den finns kvar..

Comments are closed.