Min bok på bokmässan

På torsdag börjar bokmässan och jag kommer att vara på plats alla dagar. Min bok Inte klia, Adam! kommer också att finnas där.

För den som bara är lite nyfiken på hur den ser ut går det bra att traska till Journalistförbundets monter B06:62, där det kommer att finnas ett exemplar.

Om man skulle vilja lägga vantarna på ett eget exemplar ska man istället ta sig till Eurekas monter D02:09, där både min och Malins bok kommer att finnas till försäljning till särskilt mässpris.

Om man vill träffa mig och Malin och få sin bok signerad, så tänker vi vara på plats i Eurekas monter på söndag mellan klockan 10.00 och 11.00.

Förhoppningsvis kommer det även att bli en träff med Debutantbloggen, men jag ber att få återkomma med detaljer om det.

Intervju i Norra Sidan

I dagarna publicerades en intervju med mig i Norra Sidan.
Finns att läsa här, om man bläddrar fram till sidan 13.

I artikeln verkar det som om nästa bok om Adam bara kommer ut på arabiska och persiska, men det stämmer inte. Totalt blir det fem språk utöver svenska: spanska, somaliska, bosniska, arabiska och persiska.

Boka in den 19 mars!

För då blir det boksläppsbaluns för Inte klia, Adam! på bibblan i Tensta, med sagostund på olika språk, musik, böcker till bra pris och möjlighet att träffa illustratör, översättare, förläggare och mig. Bor du någonstans i närheten av Stockholm räknar jag med att se dig där, okej?

Mer info om tider och annat kommer när det börjar närma sig.

Se så, fram med kalendern och boka in den 19 mars.

(Jag jobbar på att fixa ett litet erbjudande även för er som inte bor i närheten. Alla ska vara glada på min stora dag!)