Debutantmingel med Oskar och mig!

Läser du Debutantbloggen och är sugen på att träffa Oskar Källner eller mig? Kom då till bokmässan på fredag klockan 13.00 – 13.30 då vi bjuder till debutantmingel i HOI förlags monter D03:19.  Det kommer att finnas möjlighet att prata bokutgivning, manus och annat som rör skrivandet. Naturligtvis kan man också köpa våra böcker. Välkommen dit!

4 Comments

  1. Jag önskar verkligen att jag skulle kunna vara där, men inte i år tyvärr.

    Däremot vill jag gärna köpa ett signerat ex av Inte så fort, Adam, om det går.

    Lycka till på bokmässan!

  2. Sånt är livet 🙂 Hoppas vi kan ses någon annan gång!

    Självklart går det att ordna signerat ex av nästa bok. Den släpps 17 oktober, då jag ber att få återkomma med mer info då.

    Ha en fin vecka!

Comments are closed.