Trippelrelease på Just Africa

Idag var jag på release för inte mindre än tre böcker. Det är mitt eget förlag Vivlio som ger ut tre fina, men ganska olika böcker. Platsen var butiken Just Africa vid Slussen i Stockholm, där vackra tavlor av John Kilaka bildade en vacker fond åt arrangemanget. I centrum stod några duktiga författare och illustratörer.

Maria Pettersson har skrivit Är det morgon nu?, men fina illustrationer av Petra Szabo. Äntligen fick jag träffa Maria, niobarnsmamma och författare. Den som undrar hur hon hinner med kan kika in på bloggen Huset fullt.

Lika roligt var det att träffa Caroline Säfstrand, som gjort boken Ester och hemliga Plomia i samarbete med sin bror Carl-Marcus Edhardt. Det finns något i bilderna som jag bara älskar och mina barn som var med är av samma åsikt. En riktigt fin bok!

Sist men inte minst firades utgivningen av Maria Edgrens bok Se upp för argmonstret!, som har illustrationer av Mats Molid. Jag hann växla några ord med Maria, som verkar ha en massa spännande saker på gång.

Jag önskar er alla lycka till med böckerna och skrivandet. Jag hoppas vi ses snart igen!

3 Comments

  1. Det var riktigt roligt att träffas och vad glad jag är över att du gillar boken och bilderna! Jag känner på mig att vi kommer att ses igen! Tills dess håller jag koll på dig i bloggvärlden! Kram

  2. Tack för att ni valde att ha releasefest hos oss på Just Africa! Det var en trevlig dag och vi älskar när en massa olika språk och människor blandas i en så härlig atmosfär! Precis som det ska vara!

Comments are closed.