BTJ: ”Den går rakt in i hjärtat”

Boken "Prinsen av Porte de la Chapelle" ligger på en karta av Paris. Bredvid ligger några euro och ett metrokort. Ett litet Eiffeltorn står också på kartan.Den 22 januari släpps ”Prinsen av Porte de la Chapelle” och det första omdömet om boken kommer som vanligt från BTJ. Jag blev väldigt glad när jag Annika Lundebergs ord. Hon skriver bland annat:

Författaren Annelie Drewsen har skrivit en mycket stark bok som väcker vår medmänsklighet. Det går inte att förbli oberörd. (…) Det är mycket välskrivet och gripande (…) Även om detta inte är en sann historia är det tydligt att författaren gjort mycket research, för det känns självupplevt. Ett tungt ämnesval, men skrivet med mycket värme och omtanke, utan att hänga ut någon. Den går rakt in i hjärtat. Läs, ta in och vänd inte bort blicken!

Hon ger boken helhetsbetyget 5 av 5, vilket på BTJ-språk betyder briljant. Jag hoppas att många bibliotek köper in boken och att fler blir lika berörda som Annika Lundeberg.

 

2 Comments

Comments are closed.