Lunch med förläggaren

Visst drömmer alla författarwannabes om att kunna säga att de har lunchat med sin förläggare? Nu har jag gjort det! Ännu en milstolpe i författartillblivelsen passerad.

Förläggaren, illustratören och jag träffades igår och kikade på provtrycket av boken. Det såg bra ut. Tjockt, vaxat papper. Hållbart, klarar kladd från klåfingriga barn. Fina färger, texten ser fin ut. Det var några småsaker som ska åtgärdas innan första upplagan av min debutbok trycks.

Stämningen vid bordet var uppsluppen och förväntansfull. Snart vet vi vad omvärlden tycker om vår gemensamma bebis. Det känns väldigt bra att ha sällskap under den här resan – av förlag, illustratör, familj, vänner och bloggbekanta.

6 Comments

  1. My Myself and I: Ja, det kan man säga 🙂

    Lisa: Det var mysigt!

    Amanda: Kul att du gillar det. Det finns en tanke med valet av typsnitt och det går igen inne i boken.

    Anneli: Snart sitter du också där med din förläggare.

Comments are closed.