Lyckan att ha en förläggare

Snart ska jag ge mig iväg på cykeln för att träffa illustratör och förläggare för att prata om nästa bok om Adam. Nu när jag plockar fram manuset i datorn för att skriva ut det inser jag att det finns en hel del att förbättra. Meningar som kan strykas helt, saker som behöver skrivas om eller förtydligas. Och en hel del annat småfix. Men istället för att få panik och försöka skriva om allt på en kvart ser jag fram emot att få diskutera dessa saker med min duktiga förläggare. Att ha andra inblandade i processen redan från början är så mycket lättare än att försöka skapa perfektion på egen hand.

7 Comments

 1. Va skönt att du känner en sådan trygghet och ett sådant stöd från förläggare och illustratör.
  *tummen upp*

 2. Ja, det är guld värt att ha någon att bolla med. Någon man litar på. Grattis till dig att du har det!

 3. Nina: Ja, jag tror det är viktigt att hitta rätt personer att jobba ihop med. Det kan nog bli ganska jobbigt annars.

  Hanna: Guld var ordet.

  Malin: Eller hur!

 4. Låter otroligt spännande! Jag riktigt längtar efter när mitt manus börjar ta form mot bok hos förlaget, utgivning är ju inte fören i början av nästa år. Så jag räknar med att Alexandra hör av sig med mer detaljer efter sommaren och att arbetet med illustratören kommer igång ordentligt då. Jag inser också att jag har en otrolig tur med detta förlag i ryggen.

 5. Det är en spännande resa du har framför dig. Förresten fick jag höra lite skvaller om ditt manus idag 🙂

Comments are closed.