I valet mellen Iman och manuset…

Iman stör mig i arbetet.

I morse trodde jag att det här skulle bli en synnerligen produktiv dag. Man skulle rent av kunna säga att jag hade bestämt mig för det.

Men innan jag tog tag i de viktiga grejerna skrev jag ett inlägg till Debutantbloggen om arbetet med nästa Adam-bok. Precis när jag hade publicerat det kom ett mejl från förläggaren med ett par synpunkter på min senaste manusversion. Jag funderade och svarade på hennes mejl. Sedan kom jag på att det är den tiden på månaden då det är dags att betala ut lön till mig själv. Så jag fixade med det och passade på att betala räkningarna på en gång. Vattnade mina fina små plantor på balkongen. Sedan råkade jag kanske läsa några bloggar, kolla runt vilka bibliotek som har köpt in min bok och vips var det dags för lunch. Mikrade rester, bläddrade i DN:s kulturdel, slog på teven. Det var visst ett designtävlingsprogram med Iman som jag var tvungen att kolla in.

Och ja, plötsligt var det eftermiddag och jag har fortfarande inte fått igång produktiviteten. Förhalandet, däremot, går hur bra som helst. Undrar vad jag ska hitta på nu…

8 Comments

 1. Nina: Det blev lite bättre, men inte någon toppnotering direkt 🙂

  Christin: Imponerande, måste jag säga 🙂 Jag var tvungen att lämna barn på morgonen och lyckades i alla fall klä mig tidigt, även om det inte blev så mycket annat gjort sedan.

 2. Procrastination. Jo, så heter det, har du lärt mig. Igår hörde jag ordet på tv, lite kul efter att ha lärt mig det här hos dig 🙂

 3. Jag såg dessutom Top Model som var innan. De är som knark de här programmen. Men jag har datorn i knäet och skriver i reklampauserna.
  🙂

 4. Andrea: Säger detsamma!

  Charmkvark: Värst vad hon var störig 🙂

  Simona: Smart. När jag pluggade brukade jag köra den stilen, mina kursare fattade inte att jag hade koll på tv-programmen OCH kurslitteraturen 🙂

Comments are closed.