Nedräkning till bokmässan

Snart är det bokmässa igen! Igår damp det ned ett kuvert i min brevlåda med presskort, eftersom jag ska bevaka några seminarier för en tidning.  Det börjar bli dags att lägga upp en plan. Vilka andra seminarier får jag inte missa? Vem vill jag träffa? Vilka förlag är mest intressanta?

Jag har redan bokat in några träffar med personer som jag bara känner via bloggar och Twitter. Men det vore jättekul att träffa fler!

Förra året när jag åkte dit kände jag nästan ingen, så när jag fick syn på Skrivarmamma i en monter travade jag fram och hälsade. Hon presenterade mig i sin tur för Simona.  Lite stalker måste man vara!

I år ställer jag in siktet på bland andra Amanda, samt mina debutantbloggskollegor Frida och Oskar. Vem tänker du trava fram till?

6 Comments

  1. Tyvärr inte till någon eftersom jag inte har möjlighet att gå på bokmässan i år 🙁 Nästa år vill jag definitivt besöka den. Jag har aldrig varit där. Hoppas du får det jättetrevligt med alla människor och allt roligt som jag har förstått händer där. 🙂

  2. Anonymous

    Tyvärr ska jag inte dit, annars skulle jag trava fram till dig 🙂

    Seminarier jag skulle besöka vimlar det av.. vill inte titta för mycket på programmet för då dör jag av avund 😉 Emma Adbåge och Pija Lindenbaum ska ha något om att skriva och illustrera för barn- det låter som min våta dröm ungefär, tyckte mig också se något om barnbokens digitalisering som lät intressant.

    Hoppas du träffar en massa kul folk och får lyssna till givande seminarier 🙂

    Sofia

  3. Helena: Jag hoppas också att du kan åka nästa år! Det är värt eventuellt besvär!

    Sofia: Jag var på flera barnboksseminarier förra året, det var väldigt intressant! Hoppas hinna med några i år också. Synd att du inte är där, jag skulle gärna bli stalkad av dig 🙂

Comments are closed.