Bokmässan dag 4

Sista dagen blev en kort dag på mässan. Jag var där en timme tillsammans med Malin för att sälja våra böcker.

Fina Malin och jag. (Sista dagen på mässan är man lite trött.)

Det gick väl sådär, kan man säga. Men några trevliga personer kom förbi och sa hej. Alltid lika roligt att träffas IRL efter bekantskap på nätet.

Sedan lämnade jag Svenska mässan och trodde att bokmässan skulle vara över. Men så sprang jag på Simona på Centralstationen. Vilken snygging!

Men inte ens där tog mässan slut, för på tåget råkade jag i samspråk med den turkmenska författaren Ak Welsapar, en mycket sympaisk man. Han tog fram sin jättetjocka bok och jag visare min jättetunna. Hur det mötet förlöpte får jag dock berätta en annan gång, för nu ska jag förbereda en ny arbetsvecka.


Sov gott, alla underbara människor! Vi ses på Bokmässan 2012 hoppas jag. Då jävlar.

4 Comments

Comments are closed.