En nyårshälsning

Jag vill önska alla som fortfarande hittar in på den här bloggen då och då ett riktigt Gott Nytt År!

Det blir ingen summering av året som gått, inga mål inför nästa år. Bara en önskan om att många skrivardrömmar slår in under 2012 – både för er och mig själv.

Bilden ovan är på den manusbunt jag jobbar med nu. Inspirationen kommer från Maria Turtschaninoffs blogginlägg där hon visar sin manusbunt.

I morgon skriver jag mitt sista inlägg på Debutantbloggen, sedan tar fyra nya debutanter över. Det ska bli roligt att återigen följa den som läsare. Det betyder också att jag kommer att bli mer aktiv på den här bloggen igen. Hoppas ni fortsätter att kika in då och då.

Årets

Även om jag bara har haft den här bloggen några månader känner jag att det har blivit dags att sammanfatta året. Här kommer min lista där bokstaven B visar vägen. Sno den gärna.

Årets…

beslut: att börja blogga. Och att satsa på mitt skrivande på heltid efter nyår.

besvikelse: på mig själv för att jag låtit träning och hälsosam mat få lägsta prioritet. Skärpning nästa år!

besök: bokmässan i Göteborg, äntligen tog jag mig i kragen och åkte dit.
 
bekantskap: att få träffa folk jag lärt känna via bloggen i verkliga livet; Nina, Pernilla och Simona. Kul! Hoppas det blir fler sådana möten nästa år.

bokupplevelse: Mio min Mio som jag högläste för barnen. Varje sida var en fröjd att läsa och boken bjuder på spänning rakt igenom.

besökare: Sofia som kommer med finurliga frågor och andra kommentarer, men inte har någon egen blogg. Eftersom jag är en nyfiken typ vill jag veta mer om din väg mot att bli bilderboksförfattare 🙂

bedrift: dött lopp mellan att ha skrivit NaNoWriMo-romanen och magisteruppsatsen.

biljett: seminariebiljett till bokmässan. Värt varenda öre!

bebisar: två av mina närmsta vänner har fått/ska få barn, dessutom har favoritbloggarna Maria och Matilda fått barn och Amanda är på gång. En riktig baby boom!

bild: när jag skriver på mitt bokkontrakt, såklart.

bästa: att äntligen få vara med och göra ett manus till en bok. Världens roligaste grupparbete!