Möte bokat

Möte med förlaget är äntligen bokat. Några små ändringar i mina manus återstår, sedan är det upp till illustratören. För min det är det då bara att vänta på att dagen för mötet ska komma. Några veckor kvar. Tur att jag har ett annat manus att jobba på under tiden.

2 Comments

 1. Vad spännande det låter! Kul att du ska dit på möte!
  Vad är det som är ”upp till illustratören”?

  Kul att du finner min blogg inspirerande! Och väldigt roligt att höra att du vill bli barnboksillustratör! 🙂 Heja heja!!
  Hoppas mötet går finemang! Vilket förlag är det förresten?

 2. Hej Matilda! Kul att du tittade in här.

  Jag skrev inlägget i mobilen, så det blev lite onödigt kortfattat. Mötet är mellan mig, en illustratör och ett förlag. Det finns inget kontrakt ännu, så det ska bli spännande att se om förlaget gillar texten och skisserna.

  Jag skriver bara och är glad att det finns andra som är duktiga på att teckna! Mitt mål är alltså att skriva barnböcker, inget annat 🙂

  Just nu är jag lite hemlig med detaljer, men har tänkt att avslöja mer framöver när jag känner mig mer hemma i bloggvärlden.

Comments are closed.