Underbara illustrationer i min inbox

Igår fick jag ett mejl från illustratören som jag jobbar med i projekt ett. Jag har fått skisser tidigare och kände redan från första början att han fattade precis. Vår lilla huvudperson är så fin!

Men nu. Bilderna jag fick igår. Färgerna, perspektivet, detaljerna. Jag älskar det! När jag ser bilderna känner jag att mina ord fylls med känslor, sammanhang och liv. Det är nästan magiskt.

Nästa vecka ska vi  ha möte med förlaget och då hoppas jag att vi får besked. Blir det någon bok?

När jag vet säkert kommer jag att skriva mer, mycket mer om hur vi har gått till väga och vad som händer på vägen. Vill så gärna dela med mig av en illustration redan nu, men det får vänta. Håll tummarna för att det går bra nästa vecka.

3 Comments

 1. Anonymous

  Åhh vad spännande det låter 😀 Håller såklart tummarna för att det blir en bok!

  Roligt att bilderna blev så lyckade, det låter som ni har ett bra samarbete. Det ska bli superspännande att höra mer om det!

  Sofia

 2. Superspännande!
  Det kan inte vara helt lätt att hitta rätt bilder till en bok man skrivit. Kul att du har gjort det.

  Håller tummarna!

 3. Sofia: Jo, samarbetet känns bra. Egentligen är vi ganska olika som personer, men jag tror att det är en styrka.

  Anneli: Jag har ingen aning hur svårt det brukar vara. Men att se att någon annan har ritat det jag har tänkt är speciellt. Även om det är en väldigt enkel idé i grunden så krävs ju ändå finess för att slutresultatet ska bli bra.

Comments are closed.