Mer illustrationer

Det trillar in fler mejl från illustratören och jag blir lika glad varje gång. Det är en häftig känsla att se hur han ur mina ord skapar bilder med stämningar och känslor som inte ryms i min fåordiga text. Det känns riktigt bra.

Tecknandet går tydligen snabbare än planerat, så snart kanske det är dags att träffa förlaget igen. Jag njuter varje ögonblick av den här processen.

8 Comments

 1. Nina: Javisst får du vara så fräck, men du får vänta lite på ett svar. När kontraktet är påskrivet ska jag avslöja ALLT 😉 Men jag kan i alla fall berätta att det är ett litet förlag specialiserat på en viss typ av utgivning, som jag verkligen brinner för. Så det känns helt rätt. De stora jättarna ger jag mig på någon annan gång…

  Sofia: Japp, det är det! Nästan lite magiskt faktiskt 🙂

 2. Kul att få höra författarens syn på det hela!
  Vilket bokförlag är det ni ger ut boken på? Och vad är det för bok? Blir nyfiken!
  🙂

  Jo jag förstår att du kan känna lite ångest inför det, men vem vet.. det kanske flyter på så bra att du inte behöver ett extrajobb! Eller att du har ett extrajobb som du jobbar mindre och mindre på tills det funkar att ha eget bara!
  Kör hårt!

  Och tack för fina ord!

 3. Matilda: Jag ska snart avslöja vilket förlag det är, men tills vidare är det lite hemligt 🙂

  Det där med att jobba mindre och mindre är min tanke också. Hoppas det blir så.

  Anneli: Tack! Önskar jag kunde ägna mig bara åt sånt skoj som att göra böcker 🙂

 4. sv: Haha, ja.. lite tidskrävande är det ju allt, men roligt!
  Jahaja.. så förlaget vill hålla det lite hemligt alltså. Det gjorde det ju ännu mer klurigt.. hehe! 🙂 Blir spännande att höra sedan då!

Comments are closed.