Tusen och ett tecken

Idag tänker jag på tecken. För att bli klar med uppsatsen i tid måste jag klämma ur mig så många som möjligt under den här veckan.  I jämfört med NaNoWriMo-skrivandet går det förtvivlat långsamt. Där räcker det med en gnutta fantasi och uthållighet för att producera ett par tusen tecken. Med uppsatsen måste det till en massa referenser, teorier och analyser som sinkar processen. Men jag är på god väg.

Ett annat slags tecken visade sig efter att jag hade pratat med en vän i telefon. Jag berättade att jag överväger att frilansa i vår. Hon tyckte att det var en bra idé. Ungefär en minut efter att vi lade på ringde mobilen igen. Det var en redaktör.  Nytt skrivuppdrag på gång, som kommer att inbringa lite pengar ungefär en månad efter min sista CSN-utbetalning. Tydligare än så kan det knappast bli, om man söker tecken i tillvaron.

9 Comments

  1. Jag önskar jag kunde få något positivt tecken snart också, men det kommer aldrig hända i min värld. 😉

    Kul med nya uppdraget. Det låter spännande, och det vill jag veta mer om. 😉 Lycka till med det.

  2. Anonymous

    Sitter i samma sits, har också en uppsats att lämna in som inte direkt skriver sig självt 🙂

    Lycka till med frilansandet, jag skulle också ta det som ett tecken. Inte lätt att veta vilken väg man vill ta här i livet (eller jo.. det kanske det är.. bara det att våga göra det också!)

    Sofia

  3. Nina: Jag tycker att det där citatet du har i din banner är ett ganska bra tecken!

    Anneli: Jag hoppas att det är så.

    Sofia: Tänk om det kunde skriva sig självt, det vore nåt. Vad pluggar du?

  4. Anonymous

    Haha! Ja, jag får ta och skaffa den där bloggen snart 🙂 Jag har Facebook dock, även om jag kanske inte skriver så mycket spännande där, länkar mest till musik jag gillar 🙂

    Sofia

  5. Jag rekommenderar verkligen att starta en blogg. Det har varit förlösande för min egen del, i alla fall i vissa avseenden.

Comments are closed.