På hal is

Jag har bestämt mig. Jag släpper taget. Nu ska jag skrinna över isen. Återstår att se om det blir piruetter eller platt fall. Just nu känns det bra, har ett par skivjobb på gång som förhoppningsvis ska ta mig genom årets första veckor.

Dessutom har jag kommit in på kursen Att skriva för barn och ungdom på Karlstads universitet. Den är helt på distans och verkar vara fokuserad på praktiska skrivövningar. Av litteraturlistans fyra böcker har jag redan läst två.

Oron i mitt bröst har omvandlats till ett otåligt fladdrande. Något vill ut och ta plats. Något som känt sig instängt alldeles för länge.

5 Comments

  1. Nina: Jag kan ju testköra den åt dig, så det du om det är nåt att ha…

    Malin: Mäh, va orättvist. Du får skriva dig här i en termin. Lite fusk i skrivarkonstans namn skadar väl ingen 🙂

  2. Tack, det var en bra kväll igår. Jag kan försöka skriva om kursen när de drar igång, om jag bestämmer mig för att gå den. Hoppas den är bra!

Comments are closed.