Jag undrar om förläggarna vet…

… vad de orsakar för reaktioner när de skickar mejl som detta:

Hej igen Annelie!
Tack för mejl med antologiförslaget. Vi på redaktionen tycker att det skulle vara trevligt att träffa dig. Har du möjlighet att komma till oss och hälsa på? Kom gärna med förslag på dag och tid i så fall.

Med vänlig hälsning
Förläggare X på Stort förlag

Min reaktion var att springa två varv i lägenheten som en katt som fått fnatt. Sedan var jag tvungen att läsa mejlet i mobilen ungefär var tredje minut tills jag gick och la mig.

Jag skickade alltså min ratade idé till ytterligare ett förlag, som verkar nappa. Eller hur ska man tolka mejlet? 

På fredag vet jag, då är ett möte inbokat.

13 Comments

  1. Men GUD!! Så spännande! Ett vi alla säkert lärt oss är ju att de knappt bemödar sig med att refusera, så vill de TRÄFFA dig är definitivt något på g.

    Stort GRATTIS!!

  2. Tack, tack.

    Christin: Det är ju det jag hoppas. Men den något hemlighetsfulla formuleringen rymmer ingenting om hur de ser på min idé, så i praktiken skulle det lika gärna kunna handla om att jag verkar vara lämplig att städa deras toaletter. Men det hoppas jag att jag slipper.

Comments are closed.