Mitt program på Bokmässan 2017

I år kommer jag att medverka på bokmässan i Göteborg på torsdagen och fredagen. Så här ser mitt program ut:

Torsdag 28 september

11.30–12.00 Monterhäng hos Nypon förlag
Kom förbi Nypon & Viljas förlags monter och prata om lättläst litteratur med mig!

13.00–13.20 Mamma, lever du?
Seminarium med Christina Wahldén om vår bok ”Lever du?”, som handlar Navid som kommit ensam till Sverige från Afghanistan och hans mamma Donya som är i Iran. Moderator är Klara Önnerfält. Seminariekort krävs.

14.50–15.00 Montersamtal om Pluto är ingen planet
Min förläggare Sofia Hahr samtalar med mig i Rabén & Sjögrens monter om ”Pluto är ingen planet”. Efteråt signerar jag böcker i montern.

Fredag 29 september

13.30–14.00 Samtal med Ingrid Olsson
Jag samtalar med författaren Ingrid Olsson på Litteraturscenen om hennes senaste bok ”Den här veckan är min”. Vi kommer att prata om att skriva enkelt om svåra saker.

14.40–15.00 Att skriva och tala om unga ensamkommandes situation
Samtal med Christina Wahldén om att ge språk åt kollektiva erfarenheter för dem som är nya inför svenska språket. Men också om att öka förståelsen i klassrummet för situationen som många ensamkommande befinner sig i. Moderator är Lovisa Fhager Havdelin som är generalsekreterare på Teskedsorden och samtalet är på Bok & biblioteksscenen.

*

På frågan varför jag deltar på årets mässa resonerar  jag och Christina Wahldén så här. Jag tycker även att Patrik Lundberg har formulerat det väldigt bra här.