Lagerrensning – pengarna går till Stadsmissionen

Några av titlarna jag säljer för 100 kronor styck, varav minst 70 kronor går till Stockholms stadsmission.

Vill du köpa en bok och samtidigt hjälpa en medmänniska?Just nu säljer jag några av mina böcker för 100 kronor styck, varav minst 70 kr går till Stockholms Stadsmission. Det enda jag behåller är det som motsvarar porto och emballage, vilket blir cirka 30 kronor per bok (beroende på titel och antal böcker per försändelse).

Stockholms Stadsmission hjälper de mest skyddslösa människorna i Stockholm, till exempel papperslösa ungdomar. Dessutom behöver jag göra plats för annat än böcker här hemma – så ett köp är en god gärning på flera sätt.

Följande titlar finns att köpa:
• Stella skaffar ett syskon (för nybörjarläsare)
• Spring, Amina! (lättläst för barn, ungdomar och vuxna)
• Kom igen, Amina! (lättläst för barn, ungdomar och vuxna)
• Ge inte upp, Amina! (lättläst för barn, ungdomar och vuxna)
• Ingen gör mål på mig (lättläst för ungdomar)
• Äppelpaj med extra vaniljsås (lättläst för vuxna)
• Brev från kungen (lättläst för vuxna)
• Amir och jag – ett år tillsammans (lättläst för vuxna)
• Spring, Amina! light (extra lättläst)
• Spring, Amina på arabiska
• Spring, Amina på somaliska
• Spring, Amina! på engelska
• Spring, Amina! på danska
• Kom igen, Amina! på danska
• Lever du? (lättläst för ungdomar och vuxna)
• Dagboken (lättläst för ungdomar och vuxna)

Mejla mig på info at anneliedrewsen.se om du vill beställa. Ange titel, antal och din postadress. Självklart kan jag signera boken om du vill. Jag skickar böckerna så snart jag kan och betalningen görs smidigast via swish.

Boken ”Stella skaffar ett syskon” säljer jag även i klassuppsättning till specialpris. Hör av dig om du är intresserad.

Om du inte vill köpa en bok kan du förstås sätta in valfritt belopp direkt till Stadsmissionen på Plusgiro 90 03 51-8 eller Bankgiro 900-3518.