Vi ses på bokmässan!

På torsdag börjar bokmässan i Göteborg och jag kommer att vara där ett par dagar. Det ska bli roligt att träffa kollegor, prata om mina böcker och lyssna på en massa intressanta programpunkter.

Mitt eget schema är enkelt: torsdag klockan 10.30 pratar jag om lättläst litteratur i klassrummet med Sara Lövestam och Patrik Hadenius. Vi håller till i F4 och där krävs det seminariekort för att komma in.

Jag kommer  också att titta förbi Vivlio förlags monter vid Mångspråkstorget. Där kommer det att finnas barnböcker med text på två språk, bland annat mina böcker om Adam.

På fredagen kommer jag att hålla till en del vid Litteraturscenen i A-hallen, särskilt kring de programpunkter som handlar om barnlitteratur. Som styrelseledamot i BULT, barn- och ungdomslitterära sektionen inom Författarförbundet, kommer jag att vara där som publik och stöd för de som ska upp på scen.

Dessutom kommer jag att dyka upp i Nypon och Vilja förlags monter, där en hel drös av mina böcker finns. Jag signerar gärna.

Jag räknar även med att hinna med några mingel, seminarier och möten med nya och gamla bekantskaper i och utanför mässan. Hoppas vi ses i Göteborg!