Höstens lättlästa e-böcker är här!

I dagarna kommer fyra nya böcker av mig ut på Nypon och Vilja förlag. Redan nu går det att ladda ner e-böckerna från biblioteket eller en internetbokhandel. Låt mig presentera dem!

amina3_omslagGE INTE UPP AMINA

Tredje boken i serien om Amina. Många läsare har frågat hur det går för Amina och hennes mamma, och i den här boken får man veta det. Passar barn och ungdomar, framförallt nyanlända elever.

 

Ingen gör mål på migINGEN GÖR MÅL PÅ MIG

Selma är fotbollsmålvakt och gör sig redo för säsongens första match. Då visar det sig att en av spelarna i motståndarlaget är Esmeralda, tjejen från kollot i somras som hon inte kan sluta tänka på …  En bok som platsar på flera hyllor i bibblan: lättläst, sport, kärlek och hbtq.

 

dagboken_omslagDAGBOKEN

En dag får Tarek en dagbok av sin lärare. Vad ska han skriva i den? Alla minnen gör ont och orden på det nya språket har ingen smak eller doft. En hoppfull berättelse om ordens och språkets betydelse, som påminner oss om vilken styrka det är att vara flerspråkig. Passar på Språkintroduktion och sfi.

 

appelpaj_omslagÄPPELPAJ MED EXTRA VANILJSÅS

Rafael är kär i sin kollega Stina. När han kommer tillbaka från semestern får han veta att hon ska sluta. Hur ska han nu kunna berätta vad han känner för henne? Lättläst feelgood som utspelar sig på ett äldreboende. Första delen i serien om Himmelsbro. Passar ungdomar och vuxna.

 

Till samtliga böcker finns gratis arbetsmaterial för elever att ladda ner från Nypon respektive Vilja förlag.