Så här ligger det till:

Jag har börjat jobba som lärare igen, visserligen bara deltid, men tämligen krävande ändå.

Min andra bok om Adam kommer i oktober, sista rycket nu för att färdigställa den.

Jag twittrar

Jag bloggar som vanligt på Debutantbloggen (som under sommaren förstärkts med Frida Skybäck. Det har ni väl inte missat?)

Därför har inte blivit så mycket tid för att blogga här. Och jag vet inte om det kommer att bli det heller.

När jag bloggar gör jag det för att jag själv har ett behov av det. Just nu är behovet av att älta skolrelaterade spörsmål större än behovet av att diskutera skrivande. Det lutar åt att jag börjar lärarblogga, parallellt med mina inlägg på Debutantbloggen.

Hur det blir på den här bloggen återstår att se. Troligen blir det några sporadiska tillrop då och då, så kom för all del tillbaka. Men bli inte oroliga om jag inte skriver på ett tag. Det betyder bara att jag har annat för mig. Okej?

2 Comments

  1. Ibland kommer livet emellan. Precis så som det ska vara 🙂 Lycka till med allt som händer just nu! Jag och mina småkillar ser fram emot den nya boken.

Comments are closed.