Grattis Sofia!

Sofia heter en ny bekantskap i skrivarblogg-gemenskapen. Nästa år kommer hennes lättlästa barnbok ut på ett stort förlag. Eftersom jag också är på väg att skriva kontrakt på en lättläst barnbok är jag extra nyfiken på vad boken handlar om och hur arbetet från manus till bok fortskrider. Det ska bli roligt att följa Sofias blogg.

Om du kikar in här Sofia, vill jag passa på att säga: bra jobbat med manuset och grattis till bokkontraktet!

3 Comments

  1. Stort tack Annelie och tack för att du givit mig vägledning! Det var så roligt att följa dig och Adam på vägen till bok. Och grattis till ditt nya kontrakt! Jag ser att vi är inne på samma genre nu, vad spännande. Jag kommer att fortsätta läsa här förstås med stort intresse. Lycka till! Varma hälsningar Sofia

Comments are closed.