Månadens barnböcker i Föräldrar & barn

Även här får Adam vara med. Den korta recensionen avslutas med: ”Ett gigantiskt plus för att pappa får vara hemma.” Kul!

3 Comments

  1. Så kul att du tittade in hos mig. Jag brukar faktiskt läsa dina inlägg på debutantbloggen, och även på denna blogg, nu får jag bli duktigare på att kommentera på dom olika författarbloggar som jag läser. Jag brukar även läsa Malin roca ahlgren, Maria Engelwinges och Sanna juhlins bloggar.

    Vad kul att bli utsedd till månadens bok i tidningen föräldrar och barn. Vilken fin recension av boken, SÅ KUL! Grattis även till bok nummer två, såg på Vivlios hemsida att den kommer ut i höst.:)

    Själv har jag fortfarande svårt att ta in att jag ska få ge ut en bok via Vivlio, det är otroligt stort. Känns både roligt och väldigt nervöst samtidigt. Som för många andra är det en dröm som nu går i uppfyllelse. Mer smak har jag också redan fått, ploppar upp ideer i huvudet hela tiden.:)

  2. Maria: Säger detsamma, kul att du tittar in! Visst är det stort att få en bok utgiven. Det kommer säkert att gå jättebra, även om det naturligtvis är läskigt. Hoppas att du skriver om det på din blogg när det blir dags!

    Anneli: Tack, det är jättekul att bli uppmärksammad där! Hoppas många läser 🙂

Comments are closed.