Att öva bentag

@font-face { font-family: ”Times New Roman”; }p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal { margin: 0cm 0cm 0.0001pt; font-size: 12pt; font-family: ”Times New Roman”; }table.MsoNormalTable { font-size: 10pt; font-family: ”Times New Roman”; }div.Section1 { page: Section1; }

Var med dottern på simskolan idag. Hon har gått flera gånger tidigare och är nu i den ”mest avancerade” gruppen. Ändå fick de öva bentag hela lektionen. 30 minuter, fram och tillbaka. Vet inte hur många gånger jag hörde lärarna säga: ”Tänk på att vinkla ut fötterna!” Min första tanke var att det var onödigt. Hon kan ju redan simma. Men så tänkte jag på mitt eget skrivande.  Jag kan redan skriva. Det har jag kunnat länge. Men tekniken kan bli bättre. Måste fortsätta öva.  Hitta rätt vinkel, för ordentlig schvung i bentaget. 
Bilden hittade jag här