Nätverkande i Halooweentider

I helgen var jag på Halloween-mingel hos en god vän. Medan barnen tryckte i sig godis och blev ansiktsmålade försökte jag underhålla gamla bekantskaper och skaffa nya. Det visade sig vara en passande tillställning för en blivande författare. Där fanns en av personerna bakom nya sajten Bokdebutant och en skribent/författare som berättade hur lönsamt det kan vara att vara ute och föreläsa om sitt ämne/sina böcker. Det skulle jag gärna göra.

Jag provade även på att berätta för folk att jag har skrivit en barnbok som kommer ut nästa år. Det var lite trevande, men jag fick bara en massa glada tillrop och kommentarer. Skön känsla.

Det hade varit bra att ha några visitkort att dela ut, men jag har fortfarande inte beställt några. Dumt. Funderar dock på att be förlaget trycka upp små kort om boken när den kommer. En fin bild på huvudpersonen/omslaget samt info om förlag, författare, illustratör och köpställen. Att dela ut till folk jag träffar och kanske placera på lämpliga ställen. Hur låter det?