Brudar med rätta attityden

My, Myself and I har tilldelat mig en utmärkelse, som om jag följer kedjan bakåt visar sig vara I got the Attitude! Blog Award. Jag tackar och bugar.

Instruktionerna är att man ska berätta tre saker om sig själv och skicka vidare till tre personer.

När jag fick mitt första bloggpris skulle jag berätta sju intressanta saker om mig själv. Eftersom jag inte känner för att vara mer avslöjande just idag hänvisar jag dit. (Tror inte att så många läste min blogg då… )

Den här gången ska jag dock inte fega ur när det gäller att skicka priset vidare. Jag tar fasta på det där med attityd och utser tre bloggare vars attityd jag gillar:

Simona Ahrnstedt – för att hon inte bara har skrivit en omtalad och älskad bok (som just nu ligger på mitt nattygsbord), utan för att hon verkar ha en skön attityd till livet som hon förmedlar med en stor portion humor (till exempel på Yourlife-eventet). Dessutom gillar jag hennes pepparkakshus.

Maria Turtschaninoff – inte bara för att hon generöst delar med sig av tankar om sitt skrivande, utan även för sin attityd till skrivandet under föräldraledigheten. Klart en författare måste hålla sig i form!

Sist med inte minst vill jag skicka priset vidare till Nina som kämpar för att bli utgiven och förmedlar den sällsamma blandning av hopp och uppgivenhet som uppstår i väntan på… refusering eller utgivning? Jag skickar med en lyckospark!