Hur ser din arbetsvecka ut?

I onsdags  gästföreläste jag på en kurs i kreativt skrivande på Södertörns högskola. I nästan två timmar pratade jag om mitt skrivande; hur jag sålde min första artikel, hur mina böcker har kommit till och hur mycket man tjänar på att ge ut en barnbok.

Studenterna kom med många bra frågor som jag försökte svara på så gott jag kunde. Det var dock en fråga som jag inte riktigt svarade på under besöket: Hur ser din arbetsvecka ut?

Det är en mycket bra fråga till alla som skriver, oavsett om det är på heltid eller vid sidan av en helt annan sysselsättning. Därför har jag tänkt skriva ett inlägg om hur den här veckan ser ut för mig, dag för dag. Förhoppningsvis kan jag publicera det på måndag.

Samtidigt skulle jag tycka att det var kul om fler skrivande människor ville dela med sig av sina arbetsveckor på sina bloggar. Hur får ni tid för skrivande i vardagen?