Får jag presentera: Adam!

Den här lilla killen är huvudpersonen i min kommande bok. Han heter Adam och bor med sin familj i en förort någonstans i Sverige. De här bilderna är grovskisser som gjordes för drygt ett år sedan. Sedan dess har det hänt mycket,  både med Adam och hans omgivning. 

Illustratören heter Markku Huovila. Fler av hans teckningar och målningar finns på hans hemsida. Hur vårt samarbete inleddes berättar jag mer om en annan gång. 

7 Comments

  1. Tilltalar mig direkt. Mycket fin, härlig känsla.

    Och du, grattis till ditt snart färdiga manus. Skicka till mig om du vill ha någons näll utomstående som läser 😉 Om du läst min blogg ser du att jag fastnat på dryga 30 000. MEN det finns ingen tvekan om att jag ska komma igen. Längtar faktiskt nu, så det var nog en välbehövlig paus.

  2. Malin: Ja, att de någon skapa bilder av mina ord är häftigt! Du kommer säkert att lyckas snart, jag håller tummarna!

    Lisa: Kul att du gillar. Jag är också väldigt förtjust i bilderna, men jag är ju partisk eftersom det är min ”bebis”. Mitt NaNo-manus ska hållas så långt från andra läsare som möjligt, det är riktigt kasst i nuläget. Men om jag nån gång bestämmer mig för att redigera det så kanske du kan få en titt 🙂 30 000 är inte illa, klarar du det så klarar du lite till, även om det inte råkar vara nu i november. Lycak till!

Comments are closed.