Framgång och motgång

Många bra saker är på väg att hända. Jag ska ge ut min första bok om några månader. Jag tar snart examen efter flera år som student. Jag har flera intressanta skrivprojekt på g. Det känns helt enkelt förbannat bra.

Men någonstans i bakhuvudet finns tankarna på att jag kommer att stöta på hinder, om inte nu så senare. Att läsa den här bloggposten var en bra påminnelse om allt hårt arbete som väntar när jag väljer ett skrivande liv, ett enormt slit som kanske inte ens ger avkastning i slutändan. Det är på engelska, det är långt, men det säger en del om vikten av drivkraft och uthållighet. Läs!

8 Comments

  1. Tack för tipset! Ska läsa den. Det är jätteviktigt att inte ge upp. Nu när jag verkligen bestämt mig för att satsa på skrivande så tänker jag inte ge mig. What doesn't kill you makes you stronger. 🙂

  2. Intressant inlägg. Men du har ju redan passerat det där, du har ju blivit antagen!
    Är denna Natalie verksam i USA? Där verkar en litterär agent vara ett måste för att bli utgiven. Vet du om något liknande finns i Sverige?

  3. Jag läste bloggposten igår och det var ju inte direkt någon upplyftande läsning. Säger också som ovanstående, du har ju redan blivit antagen så det du behöver ju inte låta dig nedslås så av den texten tycker jag. 🙂

  4. Annika: Kul att du har hittat hit! Visst har jag redan kommit en bit på vägen, men det finns ju inga garantier för att det jag skriver i framtiden kommer att bli antaget.

    Jag gissar att hon är verksam i USA. Där funkar det ju på ett helt annat sätt än här. En lista på svenska agenter finns här: http://www.svb.se/branschen-sok/Litter%C3%A4ra_agenter

    Titti: Nej, det var rätt deppigt, men en bra beskrivning av hur det känns. Jag blir inte direkt nedslagen, utan läser den för att försöka behålla perspektiven på skrivandet.

Comments are closed.