Adam har namnsdag idag

Idag den 23 december har Adam namnsdag. Adam heter huvudpersonen i min bok som kommer i mars nästa år. Från början hade han inget namn, men ganska snart stod det klart att han var en Adam.

Adam för att det står för det ursprungliga. Adam för att namnet förekommer inom judendomen, kristendomen och islam. Adam för att boken ska översättas och många språk har en egen version av namnet. Adam för att det är vackert. Adam för att det passar på ett litet barn.

Idag bjuder jag på en bild från den kommande boken som heter Inte klia, Adam!

Illustration: Markku Huovila
Med det ber jag att få önska

God Helg!  ¡Felices fiestas! Happy Holidays!

4 Comments

  1. Vad roligt att få se ett litet smakprov. Jag ser fram emot att få läsa den för mina barn.

    Jag önskar dig en God Jul och ett riktigt Gott Nytt År!

Comments are closed.