Ännu ett förlagskontrakt…

…dimper ner i bloggosfären, närmare bestämt hos Skrivarmamma. Enormt stort grattis säger jag. Det ska bli roligt att följa din fortsatta väg till utgivning. Ännu roligare att läsa din bok så småningom!

(Jag kan riktigt känna den sprudlande glädjen, se glittret som uppstår då drömmar materialiseras. Det är en glädjeyra som ger resonans i mig och för ett ögonblick glömmer jag bort att jag också har en bok på väg mot utgivning – för ett ögonblick vill jag bara känna den där känslan igen, den där fullkomliga extasen över att ha blivit antagen. Tänker: är det ett knark? Kommer jag resten av mitt liv skriva för att försöka komma tillbaka till det där första, högsta, härligaste tillståndet av total lycka? Kommer alla framgångar från och med nu att framstå som obetydliga i jämförelse med det första kontraktet?)

2 Comments

Comments are closed.