Lättläst feelgood för alla åldrar

 

appelpaj_omslagI höst kommer jag ut med fyra nya böcker och jag vill redan nu berätta lite om dem. Först ut är ”Äppelpaj med extra vaniljsås” på Vilja förlag. Det är en lättläst berättelse som utspelar sig på äldreboendet Himmelsbro.

Rafael arbetar på våning 7 och kan inte sluta tänka på sin kollega Stina. En dag berättar Stina att hon har fått nytt jobb. Rafael blir knäckt. Det är bråttom om han ska hinna bli vän med henne – eller något mer. För det kanske är riktig kärlek han känner?

Omslaget är gjort av Jonas Lindén som har gjort en mängd snygga omslag. Det är alltid nervöst att se omslaget till en bok som bara funnits i huvudet. Ofta blir det några vändor hit och dit med justeringar. Men när jag såg slutversionen av ”Äppelpaj med extra vaniljsås” blev jag riktigt nöjd. Precis rätt känsla med tanke på bokens innehåll.

Det här är min första bok för vuxna och jag planerar att skriva fler böcker som utspelar sig på Himmelsbro. Det blir en serie med lättläst feelgood för alla åldrar.