Mitt nya förlag…

Äntligen har jag skrivit kontrakt på min kommande bok, en lätt att läsa-bok för barn mellan 6 och 9. Den kommer att komma ut på Rabén & Sjögren nästa höst. Jag kunde inte vara mer nöjd!

Det finns mycket att se fram emot. Att nå en ny målgrupp. Att släppa ut en ny karaktär i världen. Att arbeta med en ny illustratör. Att jobba med ett nytt förlag.

Givetvis vill jag dela med mig av allt det som kommer att hända fram till utgivningen här på bloggen. Just nu händer det dock inte så mycket, så jag tänkte passa på att ta en bloggpaus. Lärarjobbet kräver mycket just nu, dessutom har jag flera skrivuppdrag som kräver tid vid datorn.

Men sen, någon gång i början av nästa år, hoppas jag kunna bombardera er med uppdateringar om skisser, möten med förlagsfolk, redigering och allt annat som sker när ett manus genomgår förvandlingen till bok. Och om det blir som planerat kommer även en ny bok om Adam ut nästa år! Precis som tidigare är det Vivlio förlag som ger ut den.

Tills dess vill jag önska er alla trevliga festligheter, oavsett vilka högtider ni väljer att fira framöver. Och en spark i rumpan till alla NaNoWriMo-deltagare. 1667 ord om dagen är inte så mycket, se till att bli en vinnare!

11 Comments

 1. Anonymous

  Yippie!! Grattis Annelie!

  Ska bli superspännande att följa din resa. Lite extra kul att mina barn tillhör målgruppen för din nya bok, den kommer få en speciell plats i bokhyllan här hemma var så säker 🙂

  Sofia

 2. Grattis igen Annelie! Tänk att jag som följt din blogg och inspirerats av den, nu får ge ut en bok samtidigt som dig, i samma genre, på samma förlag. Tänk hur lustigt det kan bli! 🙂

 3. Grattis till bokkontraktet! Så roligt 🙂
  jag vill också ha bokkontrakt, jag jobbar på med mitt första manus som jag såklart hoppas på att få antaget.
  Kul att läsa din blogg!

Comments are closed.