Tillbaka i verkligheten

Efter några veckors ledighet på varmare breddgrader är det skönt att vara tillbaka i verkligheten, platsen där man får saker gjort, bloggar, skriver listor, går till jobbet, lagar mat, skriver manus, städar, svarar på mejl, får för lite sömn och äter mat utan att bli magsjuk. Nu ser vi till att 2013 blir ett bra år, eller vad säger ni?

PS. Tack för kommentarerna på föregående inlägg!

4 Comments

  1. Absolut hoppas vi att 2013 blir ett bra år. OCh du som ska ge ut en bok under det här året, det blir ju toppen! Jag för min del hoppas på att bli utgiven för första gången…. har mitt första manus hos en lektör och jag hoppas hoppas att det sedan blir bra nog så något förlag vill ge ut det.

  2. Sofia: Det hade vi! Det känns tryggt att ha sällskap under 2013. Jag hoppas vi får träffas snart igen!

    Annejons: Lycka till med manuset, kul att du satsar. Jag ska kika in på din blogg!

Comments are closed.