Börje, Frank eller Ralf?

Tack för hjälpen med namn till Stellas morfar i förra inlägget! Jag gillar alla förslag, men har ändå några favoriter.

Fröken K:s förslag Börje låter rejält och mysigt. Som en riktigt bra morfar. Lasse tyckte att det var självklart att morfar ska heta Frank, och det är det kanske. När jag gick i gymnasiet skrev jag en novell där en av karaktärerna hette just Frank (efter Kentlåten). Kanske är det han som har gått och blivit morfar? Ann-Charlotte tycker att morfar ska heta Ralf. Jag tänker genast på Ralf Edström. Varför inte…

Som ni ser har jag inte bestämt mig för vilket namn det blir, så jag får helt enkelt ta och dela ut en bok till alla tre förslagen. Mejla era postadresser så kommer en bok på posten. Glöm inte att skriva om jag ska signera boken till någon speciell.

*

Med detta inlägg trycker jag på stoppknappen för den här bloggen. Om och i sådana fall hur jag kommer att blogga framöver återstår att se.